Wangi saka Awakening

Sugeng rawuh ing Yoga Intence Rishikesh ing ambane ing Himalaya kanggo ngrasakake intine Yoga, Meditasi, Yoga Nidra lan Transformasi Urip liwat kursus pelatihan guru Certified Internasional kaya:

Kursus Makarya & Urip-Transformasi

Nemu Bungah Urip sing Holistik

Kursus Latihan Guru Meditasi Rishikesh India

Ngerteni carane ngimbangi Awak-Pikiran-Ati, Cara njelajah dimensi urip sing didhelikake, Sinau katrampilan kanggo mulang Meditasi kanthi gabung karo kursus latihan guru meditasi.

Golek Metu More

Kursus Pelatihan Guru Yoga Rishikesh India

Ngalami Intine Transformasi Yoga lan Urip, Nikmati Bungah sing Urip Karo Ganti, Sinau katrampilan memulang Yoga kanthi gabung karo Kursus Pelatihan Guru Yoga kita.

Golek Metu More

Kursus Pelatihan Guru Nidra Yoga Rishikesh India

Ngalami Healing lan Relaksasi jero, Sinau langkah demi langkah kanggo mulang yoga nidra, Ngerteni cara ngimbangi Pikiran-Ati kanthi ati kanthi gabung ing kursus latihan Yoga Nidra Guru.

Golek Metu More

Ayo Yoga lan Meditasi

Kursus Pelatihan Ngganti Urip Sampeyan

Yoga Essence Rishikesh minangka organisasi nirlaba lan sekolah yoga berdaftar Yoga Alliance (RYS), lan Penyedia Pendidikan Alliance Alliance Terus (YACEP). Kita darmabakti kanggo nyebarake ilmu lan ilmu yoga, semedi kanthi wujud murni nalika ngucapake rasa seneng, tentrem, harmoni, lan kesetaraan. Kita mupangate keuntungan holistik, eksperimen, lan transformasional macem-macem praktik yogurt liwat macem-macem jinis latihan pelatihan guru.

Ngelingi nilai inti kanggo ngirim pengalaman asli kanggo sapa wae sing gabung karo kita, kita nawakake akeh kursus khusus kanggo entuk kabutuhan saben wong;

100 jam Latihan Guru Meditasi
200 jam Latihan Guru Meditasi
Latihan Guru Meditasi 500 jam (Lanjut)
200 jam Latihan Guru Nidra Yoga (Tingkat I, II, III).
200 jam Latihan Guru Yoga Hatha
200 jam Pelatihan Guru Yoga Holistik
200 jam Latihan Guru Yoga Transformasional.

Kursus latihan kita kalebu nggambarake wawasan lan praktik saka para master kuna lan kontemporer kanggo ngrampungake pikiran, gaya urip, masalah urip wong modern nalika menehi semangat siswa supaya bisa nggawe dhasar sing kuat kanggo katentreman, bathi, realisasi.

Ajaran kita dikirim kanthi cara sing santai lan bungah supaya kabeh proses sinau lan transformasi jero dipasang nalika ngembangake dhasar lan landhesan kanggo entuk pengalaman praktis kabeh wolung anggota yoga, kaya sing wis diwatesi dening Rishi Patanjali. Kabeh praktik kita diajari kanthi nggabungake prinsip inti ilmu ilmu kuno lan ilmu penyembuhan modern kanggo ngrampungake, sistematis, lan relevan karo urip modern.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan filsafat inti babagan praktik yoga, waca postingan blog babagan apa sing kita percaya inti murni saka yoga.

Amboni

Energi Yoga Intisari, Rishikesh dikhususake kanggo nyedhiyakake pengalaman kualitas ing kabeh dimensi kanggo menehi yoga minangka cara urip. Pengajaran, akomodasi, panganan, yoga lan bale semedi sing tepat karo ambune yogurt sing tepat dipupuk kanggo ngrampungake tema pentinge menehi siswa aspek eksperimen babagan praktik yogic lan aspek transformasi urip.

Kita minangka ashram ing ati lan yakin nyedhiyakake lingkungan ashram sing disiplin kaya lingkungan sing ngidini siswa njelajah luwih jero, awak, lan jiwa. Tim kaya kulawarga sing ditampi, mesthi siap mbantu lan ndhukung wutah kabeh-sampeyan lan nggawe sampeyan rumangsa ing omah sajrone tetep sampeyan.

Fasilitas Akomodasi

Yoga Essence Rishikesh nyedhiyakake akomodasi sing rapi lan resik lan nyaman kanggo tetep sampeyan sajrone latihan kasebut wis dirampungake. Sekolah kita dumunung ing lokasi utama sing tentrem saka Lakshman Jhula, sing mung 200 meter jarak saka kali Ganga. Iki diubengi dening gunung Himalayan sing bisu lan greenery apik ing saindenging. Pemandangan gunung sing nggumunake iki lan aliran angin sumilir sing seger saka sisih Ganges mbantu para peserta relaksasi alami lan kesadaran meditatif.

Kabeh kamar sing dilengkapi fasilitas modern kaya kamar mandi sing dipasang, kamar panas lan adhem, fasilitas sing berhawa dingin, Wi-Fi kamar, banyu sing disaring, lan sapiturute.

Food

Samyak Aahaar - diet sing bener lan seimbang minangka bagian integral saka praktik yogic. Mula, kita ngladeni macem-macem panganan sing enak, nutrisi, panganan sing anyar kanggo nambah pengalaman yogic. Akeh barang panganan sing resep tradisional populer saka macem-macem bagean ing India. Jajanan kasebut digawe kanthi cara sing gampang disenengi kanthi katresnan banget dening tukang masak sing ngalami saka wilayah Himalayan.

Kabeh bahan, kayata sayuran, woh-wohan, lan barang-barang liyane, saiki wis diasilake kanthi usum lan lokal kanthi nilai kesehatan. Diet kita ngemu kombinasi unik saka tradhisi tradhisional yogurt, nilai sehat lan penyembuhan saka Ayurveda & panganan alami, lan nilai nutrisi saka diet seimbang modern.

Tembung-tembung saka ati para siswa

Nguatake Pikiran, Awak lan Nyawa

Video review saka Yoga TTC & Yoga Nidra TTC

Video review saka TTC semedi

Napa Sinau Pakaryan Guru Yoga utawa Meditasi Latih ing India

Balance Pikiran, Awak & Nyawa

INDIA kedher karo kolom energi Yogic. Kanggo meh sepuluh ewu taun, wong golek wis tekan jeblugan kesadharan utama ing kene. Alamiah, wis nggawe lapangan energi sing luar biasa ing saindenging negara. Geterane isih urip, dampake ana ing udhara; sampeyan mung mbutuhake persepsi tartamtu, kapasitas tartamtu kanggo nampa kahuripan sing ngubengi tanah aneh iki. Yen sampeyan nindakake Pelatihan Guru Yoga Holistik lan Latihan Perguruan Meditasi ing kene, sampeyan ngidini India nyata, tanah lelungan utama bisa langsung sesambungan karo sampeyan. Wis kabeh ana ing papan, mung siji kudu nggatekake! Sadhar! Tandha!

Rishikesh minangka entri menyang Himalaya jero - gapura kanggo wong-wong sing kepengin melu luwih jero menyang perjalanan jero. Iki dikenal minangka "Tapo-Bhumi" tegese dhasar praktik yoga yoga lan meditasi pirang-pirang pandhita lan wong suci wiwit jaman kuna. Ewu sage lan wong mursid wis ngunjungi Rishikesh kanggo semalat kanggo nggoleki kawruh sing luwih dhuwur lan sadhar. Zaman energi yogic lan kekuwatan spiritual tanah bisa nggawe perjalanan jero kita luwih gampang. Sinau luwih lengkap babagan perjalanan utama lan kursus transformasi kayata Pelatihan Guru Yoga 200 jam lan 200 program Pelatihan Guru Meditasi.

Esensial yoga rishikesh

APA PITEN SULIT ISTULAT

YOGA ESSENCE RISHIKESH?

Ing Yoga Essence Rishikesh, kita nduwe nilai khusus kanggo kualitas transformasi eksperimen lan urip yoga, yoga nidra lan semedi. Tinimbang ora mung fokus ing aspek informasi lan teknis babagan praktik sing kita ajar, kita pengin mbantu siswa ngembangake wawasan anyar kanggo urip sing tentrem, bungah lan harmoni supaya bisa menehi wawasan kasebut marang wong liya.

Sekolah kita dadi penyayang yoga saka saindenging jagad sing diarani program "minangka transformasi spiritual lan urip sing sejati". Iki amarga kita ngati-ati kanggo nyedhiyakake papan sing aman, nyaman, lan sambutan kanggo para siswa bisa nyambut gawe kanthi jero lapisan Badan-Nafas-Pikiran-Pikiran kanggo ekspansi Kesadaran.

Sekolah yoga kita duwe keahlian babagan praktik yoghurt sing luwih dhuwur kayata yoga nidra, semedi, chakra, kundalini lan badan subtle. Kajaba saka program latihan guru yoga, kita nawakake kursus latihan guru yoga nidra, kursus latihan guru guru nidra yoga (level 1, level 2, level 3), kursus latihan guru semedi (100, 200, 500 jam), lan liya-liyane.

Pelatihan Guru Yoga 200 Jam lan 200 Kursus Latihan Perguruan Hour 50 ngemu nilai khusus tinimbang kursus latihan guru yoga liyane amarga kita nawakake tambahan latihan guru Yoga Nidra XNUMX jam (kanthi sertifikasi) sing ngidini siswa kita nulungi wong-wong sing duwe praktik yogurt sing luwih dhuwur.

  • Kursus transformasional lan eksperimen urip kanthi pendekatan piwulang ilmiah.

  • Mung sekolah ing India sing nyedhiyakake kursus latihan Pelatihan Yoga Nidra Guru sing maju

  • Teknik lan praktik nyakup tradhisi lan alasane beda

Tim Esensial Yoga

Pikirake Semangat, Awak lan Nyawa
kembang


aplikasi SAIKI