Seungit Hudang

Wilujeng sumping ka Yoga Hakekat Rishikesh di leroberan Himalaya kanggo ngalaman hakekat Yoga, Meditasi, Yoga Nidra sareng Transformasi Kahirupan liwat kursus latihan guru Certified Internasional sapertos:

Kursus-kursus Pengalaman & Kahirupan-Transformasional

Ngalaman Kabagjaan Hirup Anu holistik

Kursus Latihan Guru Semedi Rishikesh India

Nyaho kumaha saimbangkeun Awak-Pikiran-Hati, Kumaha ngajajah dimensi kahirupan disumputkeun, Diajar kaahlian ngajar Meditasi ku ngahijikeun kursus latihan guru pamikiran urang.

Panggihan leuwih

Kursus Pelatihan Guru yoga Rishikesh India

Ngalaman Hakekat Seueur tina Yoga sareng Transformasi Kahirupan, Ngalaman Kabagjaan Hirupna holistik, Diajar kapinteran ngajar Yoga ku ngahijikeun Kursus latihan Pelatihan Yoga urang.

Panggihan leuwih

Kursus Kursus Pelatihan Yoga Nidra Guru Rishikesh India

Ngalaman Penyembuhan sareng Relaxasi jero, Diajar jalan demi langkah pikeun ngajar yoga nidra, Nyaho kumaha saimbangkeun Awak-Pikiran-Hati ku ngiringan kursus Pelatihan Guru Nidra Yoga urang.

Panggihan leuwih

Hayu Yoga sareng Meditasi urang

Kursus Pelatihan Ngarobih Kahirupan Anjeun

Yoga Hakekat Rishikesh mangrupikeun organisasi nirlaba sareng sakola yoga kadaptar ngeunaan Yoga Alliance (RYS), sareng Panyadia Alih Pergigihan Yoga Alliance (YACEP). Kami khusus pikeun nyebarkeun pangaweruh sareng élmu yoga, meditasi dina bentuk murni bari nganteurkeun kabagjaan, katenangan, harmoni, sareng kasaruaan. Kami masihan kauntungan holistik, pengalaman, sareng transformasional tina sababaraha prakték yogic ngalangkungan sababaraha jinis kursus latihan guru.

Émut kana nilai inti urang pikeun nganteurkeun pangalaman otentik ka saha waé anu ngagabung kami, kami nawiskeun seueur kursus khusus pikeun kauntungan kabutuhan masing-masing;

100 jam Pelatihan Ibu Guru Meditasi
200 jam Pelatihan Ibu Guru Meditasi
500 jam Pelatihan Guru Meditasi (Advanced)
200 jam Pelatihan Guru Nidra Guru Kelas (Tingkat I, II, III).
200 jam Pelatihan Guru Hatha Yoga
200 jam Pelatihan Guru Yoga holistik
200 jam Pelatihan Guru Yoga Transformasional.

Kursus latihan kami leres-leres ngalebetkeun wawasan sareng prakték ti seueur master kuno sareng kontemporer pikeun nepikeun pikiran, gaya hirup, masalah kahirupan lalaki modéren bari ngadorong murid ngawangun dasar padet pikeun perdamaian batin, katampi, sadar.

Ajaran kami disalurkeun ku cara santai sareng girang sahingga sadayana prosés diajar sareng transformasi parantos aya dina jero nalika ngembangkeun dasar sareng dasar anu kuat pikeun mendakan pangalaman praktis tina dalapan dahan yoga yoga, sakumaha anu disusun ku Rishi Patanjali. Sadaya amalan urang diajarkeun ku ngagabungkeun dua prinsip inti tina ilmu pengetahuan kuno jeung élmu penyembuhan modéren supados lengkep, sistematis, sareng relevan sareng kahirupan modéren.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ngeunaan filsafat inti ngeunaan ngalaksanakeun yoga, mangga tingal tulisan blog urang ngeunaan naon anu kami percanten hakekat murni tina yoga.

Ashram Ambience

Énergi énergi ésensi Yoga, Rishikesh dikhususkeun dina nyayogikeun pangalaman kualitas dina sagala dimensi pikeun ngasuh yoga salaku cara hirup. Ajaran urang, akomodasi, tuangeun, yoga, sareng balé semedi anu pas sareng suasana anu hadé diasuh pikeun minuhan téma pentingna pikeun masihan murid tina aspék eksperimen ngeunaan praktik yogic sareng aspek transformasi kahirupan.

Kami hiji ashram dina manah sareng yakin dina nyayogikeun ashram disiplin sapertos lingkungan anu ngamungkinkeun para mahasiswa ngajajah anu langkung jero kana awak, pikiran, sareng jiwa. Tim sapertos kulawarga anu ditampi sok siap ngabantosan sareng ngadukung kamekaran sadaya anjeun sareng ngaraoskeun dirasa di bumi nalika anjeun tetep.

Akomodasi

Yoga Hakekat Rishikesh nyayogikeun akomodasi anu rapih sareng bersih sareng nyaman pikeun tetep anjeun salami kursus latihan. Sakola kami ayana di lokasi perdana damai Lakshman Jhula, anu jarakna 200 méter jauh ti walungan Ganga. Hal ieu dikurilingan ku gunung Himalayan jempé sareng kahijauan anu endah di sakurilingna. Pamandangan gunung anu megah ieu sareng aliran angin ngahibur anu nyegerkeun tina sisi Ganges ngabantosan para pamilon pikeun rélaxasi alami sareng kasadaran meditatif.

Sadaya kamar urang sareng fasilitas modern sapertos kamar mandi anu dipasang, pancuran panas sareng tiis, fasilitas anu berhawa dingin, kamar Wi-Fi, cai inuman anu saring, sareng sajabana tempat akomodasi anu disayogikeun di dua kamar sharing atanapi dasar kamar pribadi tunggal.

kadaharan

Samyak Aahaar- diet anu saimbang sareng saimbang mangrupikeun bagian integral tina prakték yogic. Lantaran kitu, urang ngalayanan rupa-rupa nikmat, séhat, tuangeun anu énggal kanggo ningkatkeun pangalaman yogic. Seueur barang-barang tuang anu resep tradisional tradisional ti sababaraha bagian di India. Hidangan dilakukeun dina cara anu sederhana waé kalayan cinta anu hébat ku para juru masak anu daérah ti Himalayan.

Sadaya bahan, sapertos sayuran, bubuahan, sareng barang-barang sanés, ayeuna-énggal diproduksi sacara usum sareng lokal kanggo nilai kaséhatan anu saé. Diet kami nahan kombinasi unik tina nilai sattvic tina tradisi yogic, nilai séhat sareng penyembuhan tina Ayurveda & pangan alami, sareng nilai gizi dina diet saimbang modern.

Kalayan tina manah murid urang

Nguatkeun pikiran anjeun, Awak & Jiwa

Video ulasan ngeunaan Yoga TTC & Yoga Nidra TTC

Video ulasan ngeunaan Semedi TTC

Naha Diajar Pelatihan Guru atanapi Semedi Guru di India

Kasaimbangan Pikiran Anjeun, Awak & Jiwa

India ngageter ku widang énergi Yogic. Ampir ampir sapuluh rebu taun, anu penderita parantos ngahontal kana sadar kana ledakan pamungkas di dieu. Alami, éta nyiptakeun widang énergi anu luar biasa di sakumna nagara. Geterna masih kénéh hirup, dampakna aya kana hawa pisan; anjeun ngan peryogi persepsi anu tangtu, kapasitas tinangtu pikeun narima teu kawih anu ngurilingan tanah anéh ieu. Nalika anjeun ngalakukeun Pelatihan Guru holistik Holistik sareng Pelatihan Gurita Semedi dieu, anjeun ngamungkinkeun India nyata, tanah tina perjalanan batin pikeun ngahubungi langsung sareng anjeun. Éta di sadayana tempat, hiji waé kedah pikahoyong! Sadar! Waspada!

RISHIKESH mangrupikeun éntri kana Himalaya anu jero - gapura pikeun anu milari langkung jero kana perjalanan batinna. Perlu dipikanyaho "Tapo-Bhumi" hartosna latihan dasar yoga sareng semedi ti seueur sage sareng umat suci ti saprak jaman kuno. Rébuan sage sareng wali parantos ngadatangan Rishikesh pikeun tapa pikeun milarian ilmu anu langkung luhur sareng sadar diri. Widang énergi yogic sareng kakayaan spiritual tina taneuh ngajantenkeun perjalanan batin urang langkung gampang. Diajar langkung seueur ngeunaan perjalanan batin sareng kursus transformasional sapertos 200 Pramét Pelatihan Guru Kelas 200 urang sareng XNUMX program Pelatihan Guru Meditasi.

panggih yoga rishikesh

SAHA NYATA SABAT HENTEU KHAS

YOGA ESSENCE RISHIKESH?

Di Yoga Intisari Rishikesh, kami nempatkeun nilai khusus dina sifat-sifat éksprésional sareng kahirupan yoga, yoga nidra sareng semedi. Tinimbang ngan ukur museurkeun kana aspék informatif sareng téknis tina prakték anu urang ajar, urang ngarepkeun ngabantosan siswa pikeun ngembangkeun wawasan énggal pikeun kahirupan anu damai, gumbira sareng harmoni sahingga tiasa nyebarkeun wawasan ieu ka batur.

Sakola kami nyaéta bumi anu dipikacinta yoga ti sakumna dunya anu parantos nyebat program urang "spiritual sareng transformasi kahirupan anu leres". Hal ieu sabab urang jaga anu hébat pikeun nyayogikeun rohangan anu aman, nyaman, sareng ngabagéakeun kanggo para siswa damel jeroeun lapisan-Awak Breath-Mind-Heart pikeun ékspansi Kasadaran.

Sakola yoga kami ngagaduhan kaahlian anu langkung saé pikeun prakték téma anu langkung luhur sapertos yoga nidra, semedi, chakra, kundalini sareng badan halus. Kumisan ti program latihan guru yoga kami, kami nawiskeun kursus latihan guru yoga nidra, kursus latihan guru guru nidra (tingkat 1, tingkat 2, tingkat 3), kursus latihan guru semedi (100, 200, 500 jam), sareng seueur deui.

200 Latihan Perguruan Yoga Jam 200 sareng 50 Kursus latihan Pelatihan Hour Medis ngagaduhan nilai khusus ti kursus latihan guru sanés sanés sabab kami nawiskeun tambahan XNUMX jam latihan guru Nidra guru (kalayan sertifikasi) anu ngamungkinkeun para murid urang ngabantosan jalma-jalma kalayan praktik témplat luhur.

  • Kursus transformational sareng ékspériménian kursus sareng pendekatan ngajar ilmiah.

  • Ngan sakola di India anu nyayogikeun kursus Pelatihan Pelatihan Guru Nidra Yoga canggih

  • Téhnik sareng prakték nyertakeun tradisi sareng jalur anu béda

Tim Hakekat Yoga

Nguatkeun Pikiran, Awak & Jiwa
kembang


panawaran AYEUNA